Tatarucingan Sunda APK-MOD(Unlimited Money Download)

Tatarucingan Sunda APK-MODUnlimited Money Download

Latest Version of Download Tatarucingan Sunda APK MOD(Unlimited Money Download) – for android Puzzle Mobile Game Detail.

Game Tatarucingan Sunda
Mobile Requirements Android
Category Puzzle
Rating
Installed 100,000+
Size MB
Google PlayStore ID com.FalconApp.Tatarucingan

Download Tatarucingan Sunda Game Screenshot

Tatarucingan Sunda APK-MOD(Unlimited Money Download) screenshots 1

Android Mobile Tatarucingan Sunda Game with Latest version of APK and MOD file, Tatarucingan Sunda is new Mobile Game. Download links are available below the post of Tatarucingan Sunda game, all download links of Tatarucingan Sunda are working properly and download fast from google playstore. Apkwor.com is following the google Rules.

Short description of Tatarucingan Sunda APK Game – Game Tatarucingan Urang Sunda
Game ini khusus bagi yang mengerti Bahasa Sunda. Tatarucingan dalam Bahasa Indonesia yaitu tebak-tebakan.

Urang Sunda nu resep kana tatarucingan mangga di download ah! Matak ngasah otak jeung lucu pikaseurieun.

Cara Maen:
Cara maenna gampil. Tinggal tebak naon anu ditaroskeun dina soal. Perhatikeun gambar sareng “klue” na. Deurr… we dijawab. Upami bener kenging 5 poin, upami salah teu nanaon moal ngurangan poin.

Upami sesah gunakeun bantosan, carana pencet gambar “lampu koneng”, inget sakali ngagunakeun bantosan poin dikurangi 10.

Bantosan nu sanesna ngagunakeun “lampu beureum”. Kenging gratis 30 poin. Syaratna Anjeun kedah nonton video anu tampil salami 15-30 detik (perlu koneksi internet).

Upami aya gambar anu kirang jelas, klik gambarna (paling ujung kiri) engkin ge tampilan gambarna ngaageungan. Klik deui gambar uih ka asal.

Wilujeng maen lur ah!
Mugi ngahibur.
Saran sinareng kritik mangga diantos, tiasa lewat komentar aplikasi atanapi email simkuring anu tercantum.

Credits sound:
www.freesoundeffects.com
www.orangefreesounds.com
Game of Tatarucingan Urang Sunda
This game is specifically for those who understand Sundanese. Tatarucingan in Indonesian is guessing.

Urang Sunda nu recipe for kana tatarucingan mango is downloaded ah! The funny brain is funny.

How to Maen:
The way the maenna is skilled. I just guessed that Naon had been questioned. Perhatikeun picture of sareng “klue” na. Deurr … we answered. Upami really froze 5 points, getting wrong with teu nanaon moal deducting points.

Gunakeun’s bullet upami, carana push the picture “koneng lamp”, remember sakali ngagunakeun point deduction minus 10.

Bantosan nu sanesna ngagunakeun “beureum lamp”. Kenging is free 30 points. The requirement is that you have watched the video appearing for 15-30 seconds (need an internet connection).

Upping my picture is clear, click on the image (at the far left) so you can display the image of the image. Click on the image below.

Wilujeng is playing lur ah!
Mugi entertained.
Suggestions from Sinareng are the critics of Diantos Mango, but through commenting on the application or symmetrical email, I will be listed.

Sound Credits:
www.freesoundeffects.com
www.orangefreesounds.com
– Pembaruan rutin
– Optimasi

Whats New

  • ALL previous Bug of Tatarucingan Sunda Mobile Game Fixed
  • unlimited Cash
  • unlimited Coins
  • unlimited Hacks
  • Tatarucingan Sunda Game New Version Updated now
  • Tatarucingan Sunda New Levels added
  • Tatarucingan Sunda Game’s Unlimited Money, coins
  • All Tatarucingan Sunda Download links working Fast
  • unlimited Unknow item
Votes Rating